U današnjem članku malo ćem govoriti i o segmentu zdravlja, koje je itekako bitno za jednog čovjeka. Nime, jako blesna jetra može biti vrlo opasno stanje i ako niste sigurni da s tim nešto nije u redu, pogledajte ove signale koje vam šalje tijelo da biste znali.Nakon pijenja vode, boja vašeg urina je tamnija

Ako vam je boja urina tamna, znači da imate oštećenje jetre. Uvijek provjerite boju svog urina nakon pitke vode. Obratite se svom liječniku ako je tamne boje, i još na sve to pijete dovoljno vode.

Ako je boja vaše stolice siva ili žuta? Ako je vaša stolica siva ili žuta, to ukazuje na oštećenje jetre.
Žutica

Žutica je vrlo opasna za zdravlje. To je također simptom oštećenja jetre.

Ako osjećate bol u donjem dijelu trbuha: To nije osobito dobro za žene, ali i muškarce, a također je simptom oštećenja jetre.

Nadraživanje kože

Svrab kože može se pretvoriti u oticanje, koje uzrokuje oštećena jetra. U nekim slučajevima neki pacijenti čak iskaču iz vena.Poremećaj želuca

Loša probava i žgaravica su uobičajeni problemi, a želučani problem može biti opasan za ljude. Također može ukazivati ​​na oštećenje jetre, te odmah potražite pomoć najbližeg liječnika.
Umor i glavobolja

Čak i liječnici ne mogu razumjeti umor, što može biti posebno opasno za mlađe ljude. Umor je također znak oštećene jetre, kao i glavobolja.

Iznenadni gubitak težine

Iznenadni gubitak težine može biti opasan i može izazvati rak, kao i oštećenu jetru. Zato, ako niste na dijeti i naglo mršate, odmah pođite doktoru.

Probavni poremećaj

Probavni poremećaji imaju nekoliko simptoma koji uključuju: bol u trbuhu, grčeve i slično. Ova je bolest također simptom oštećenja jetre. 

Preporuke