Na društvenoj mreži TikTok, jedna devojka iz Srbije je objavila seriju fotografija koje prikazuju razna iskustva sa njenim cimerkama u studentskom domu, kako se može zaključiti iz tagova ispod objave. Na ovim fotografijama se vidi da higijena njene cimerke nije na zadovoljavajućem nivou. Važno je istaći da življenje u nehigijenskim uslovima može negativno uticati na njihovo zdravlje, budući da takvo neuredno okruženje može biti izvor infekcija. Na fotografijama se jasno vidi sudopera puna prljavštine koja je zapušila slivnik. Takođe, tu je i prljava kadica u kojoj je, prema njenim navodima, cimerka prala svoje cipele, ostavljajući je nečistom i bez čišćenja za sobom.

Objava započinje sa naslovom “Život sa cimerkama”, a u ovoj kompilaciji devojka navodi da su se cimerke izderale na nju kada se odvod u sudoperi zapušio, iako su same odgovorne za to. Takođe, prema njenim navodima, morala je jesti iz ruku jer njene cimerke ne znaju koristiti mašinu za pranje suđa koja je puna prljavih tanjira. U kompilaciji su prikazane i dlake od ženske kose koje se nalaze po lavabou i kadi, prljav šporet, toster, kao i neoprano suđe sa zapečenom prljavštinom… Postavlja se pitanje kako cimerkama ne smeta živeti u takvim neurednim uslovima, dok ih od čistog i urednog doma deli samo njihov izbor.

Devojka je takođe objavila i snimak ovog prizora. Nakon objave, ispod nje su počeli stizati komentari šokiranih korisnika. Neke od reakcija bile su: “Osećam sramotu kao žensko”, “Ovaj život mi je upravo odvratan”, “Zaraze, zaista, šta vam je?”, “Bubašvabe i mravi su se pridružili četu (prim.aut. – primetan rizik od insekata)”, “Uh, Bože sačuvaj ako se udaju”, “Zato ne želim cimerku, jedini razlog”, “Ja, muškarac od 20 godina, živim sam u stanu i domaćica bi mi pozavidela. Ne hvalim se, ali…”, “To bih trebao da oženim i dovedem u svoj dom”, “Ja ne bih ostala ni jedan dan u takvom svinjcu”, “Bože, sačuvaj nas…”

Jedna korisnica je navela: “To je razlog zašto sam počela raditi dok sam studirala i zašto sam se iselila iz stana koji sam delila s cimerkom. ” Neki korisnici su izrazili da se suočavaju s istim problemom, dok su drugi tražili još takvih videa i fotografija. Takođe, bilo je i šaljivih komentara (možda i ozbiljnih), u kojima su nudili da osoba dođe da živi kod njih.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here