Natjerali su ga da skrati ogradu pošto se komšija bunio - cijeli svijet se od smijeha valjao kad su vidjeli da mu se zbog toga osvetio - Lifesytledom

Natjerali su ga da skrati ogradu pošto se komšija bunio – cijeli svijet se od smijeha valjao kad su vidjeli da mu se zbog toga osvetio

U Sjedinjenim Američkim Državama, Kalifornija se nedavno dogodila situacija u susjedstvu običnih građana, koja je privukla veliku pozornost javnosti, a post je postao virusan, tako da je došao do naše regije.

Naime, sve je počelo s činjenicom da se susjedi žalili vlastima da je ogradu postavio previsok čovjek u kući, a nakon toga je grad prisilio vlasnika da plati kaznu zbog ograde ili da se smanji na prihvatljiviju visinu.

Jason Vindus, koji se našao u vrlo neugodnoj situaciji, otkrio je da je podigao visoku ogradu za svoje kućne ljubimce, kako bi se psi držali u njegovom dvorištu, ali nije želio trošiti novac, a ipak je prerezao ogradu na najviše 90 centimetara, dopušteno. Međutim, htio se osvetiti svom susjedu, koji je očito bio ljut što ne zna ništa o privatnom životu svog susjeda, pa je odlučio pomoći svojim “njuškanjem”.

Jason je podigao pet golih lutaka u dvorištu, koji sada krasi izgled koji je njegov susjed imao na svom dvorištu, pa čak i znak da ima rezervirano mjesto za svog susjeda, što možete uzeti kad god poželi, a zauzeti se životom drugih ljudi. Cijela ova situacija uspjela se nasmijati svima onima koji su je naišli, a brojni su komentari svjedočili da će ono što je Jason učinio opet biti viđeno u budućnosti, jer je dao mnogo primjera kako se boriti sa susjedima koji se stalno žale i koji sve se muči.

Loading..

Categories: Savjeti

Leave A Reply