Nataša i Karleuša su razbjesnile vjerenike: U SRBIJI SU SVI NA NOGAMA, trebate se sramiti! - Lifesytledom

Nataša i Karleuša su razbjesnile vjerenike: U SRBIJI SU SVI NA NOGAMA, trebate se sramiti!

Srpske pjevačice Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša su na Music Award Ceremony gostovale sinoć, a to je jedna od prvih regionalnih dodjela za muzičke nagrade koja se u Štark areni održala.

Sa svojim miksom od pjesamaa Bekvalac Nataša je nastupila, dok je Jelena svoju Lajk novu pjesmu promovisala na ovoj dodjeli nagrada.

Nastupima ovih pjevačica svi su bili zaprepašteni. Tokom svojih performansa ove dvije pjevačice Nataša i Jelena su regioloznim motivima se poigravale.

Na leđima sa krstom Nataša je ušetala i to poput Isusa Hrista i tako uz stihove pjesama Kriva sam pred Bogom i pred ljudima htjela je da pokaže simboliku, te da svoj cijeli život bolje dočara i kako je udese i nasilja proživljavala kroz život i brak sa Lazukićem Lukom.

To je bio jedan od akata na njenu cijelu privatnost.

S druge strane još se može dreći da je nakon cijelog skandala Jelene Karleuše i njene afere sa fudbalerom Ognjenom ovo bio i ujedno prvi nastup, pa je to ujedno bio i rasplet simboličan na cijeli objektiv od kamera i tako ukazujući na njeno razapeće medijsko.

DOk s druge ljepše strane ovaj nastup Jelene Karleuše je bio baš idealan i one su zajedno na crkvu udarile. Nataša je poput Hrista nosila krst na leđima, dok je Jelena bila razapeta. Je li se to one vjernicima rugaju?

 

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply