Nataša Bekvalac se prepolovila - smršala drastično za samo 10 dana, sve pokazala u prozirnoj haljini (Foto) - Lifesytledom

Nataša Bekvalac se prepolovila – smršala drastično za samo 10 dana, sve pokazala u prozirnoj haljini (Foto)

Pjevačica se za deset dana, koliko od njenog zadnjeg pojavljivanja u javnosti ima, prepolovila.

Nataša Bekvalac je kroz veliku dramu prošla u noći između 13. i 14. aprila ove godine, kad je Luka Lazukić – njen i dalje zakoniti suprug, kako ona kaže, na nju fizički nasrnuo i vidljive tjelesne ozljede joj nanio.

U tom trenutku se Nataša i dalje od porođaja oporavljala, pa je bio vidljiv i višak kilograma. Ipak, pjevačica drastično drukčije izgleda svega tri mjeseca od nemilog događaja između nje i Luke.

Nataša se pojavila na zabavi u prozirnoj crnoj haljini koja je promjenu na Bekvalčevoj savršeno pokazala i to, kako izgleda, u periodu od svega 10 dana koliko je od njenog pojavljivanja na sudu prošlo, 2. jula.

Ipak, na njoj se mogla primijetiti još jedna promjena pored toga što je kilograme izgubila – njeno raspoloženje.

Nataša se, za razliku od protekla tri mjeseca, smijala na proslavi prvog rođendana HIT Informera i sa ljudima se veselila.

U momentu kad je odlazila, pjevačica je i svoju pozadinu pokazala, koja nalikuje onoj koju pamtimo, savršenoj liniji prije nego se porodila.

Međutim, pjevačica se našla na meti kritika zbog izbora haljine – zato što izgleda neukusno, jeftino i kao da je samo navukla čipkanu zavjesu preko kupaćeg kostima.

Komentari na internetu

-Dobra joj je linija, na tome svaka čast ali njenim godinama i ulozi majke nije prikladna šetnja u vešu s nečim prozirnim poput ‘haljine’, niti je privlačno i lijepo… u ovoj odjeći djeluje jeftino.

-Svaka njoj čast! Ne mogu ni zamisliti kako joj je prethodnih mjeseci bilo, a uspjela se izdići, dotjerati i svom poslu se vratiti ljepša nego prije. A vi što pišete tako pakosne komentare, razmislite dobro da mečka hoće pred svačijom kućom zaigrati. Samo naprijed Nato!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply