Pjevačica Maja Nikolić telefonom se uključila u emisiju Puls Srbije voditelja Ivana Gajića, gdje je govorila o nedavno održanoj Beoviziji i njenom pobjedniku Luki Bleku. Ipak, pjevačica je pobjedničku pjesmu “Samo mi se spava” smatrala zlom, a izvedbu joj je ukrala velika svjetska zvijezda Lady Gaga.

 

– Zašto kažem da je to loša pjesma? Čestitam pobedniku, ja sam patriota i navijam za Srbiju. Ova izvedba je već viđena. Lady Gaga je nastupila 2011. godine, možete je vidjeti na YouTubeu, pjesma se zove “Born this way”. Grammy nastup Lady Gage bio je potpuni plagijat. Također, pjesma žubori gdje ništa ne razumijem, ne samo ja, nego cijela država. On nema pojma o pjevanju, može nečujno skočiti na pozornicu. Toliko je mračna pjesma da u njoj nema ničeg svijetlog. Pjesma bez želje za životom, bez trunke radosti. Tamni rep poderanog demonskog kostima, crvene oči vire preko ruba. Htio bih pitati, zašto je toliki medijski prostor davan đavlu u ljudskoj povijesti, zašto treba veličati takve sotonističke i iluminatske figure? Zašto obožavamo slušati takvu glazbu? – rekao je prevoditelj i dodao:

 

– Ova pjesma je sramota za Srbiju jer je demonizirana koreografijom i mračnom energijom sna. Poslao je poruku našoj djeci da samo trebaju spavati. Ovo je kolektivna psihoza. On ne može biti uzor našoj djeci. Pjesme Marije Šerifović pune su energije i veselja i djeca bi ih trebala pjevati. Ovdje govorimo o liku Iluminata, a pjesma je puna poruka i poruka o sotonizmu.

 

 

Štoviše, smatra da se samo na taj način može spasiti izvedba:

 

– Apelujem na RTS da rade bele nošnje i igračice da ne budu repovi kao đavoli, jer Srbija je pravoslavna zemlja sa dobrim pevačima, nema potrebe da se klanjamo đavolima. Ova pjesma je posvećena vragu, nema kvalitete, jedina dobra stvar je produkcija. Performans plijeni pozornost, ali ono što privlači pozornost je njegov značaj, a to je da se radi o ritualu štovanja Lucifera. Zašto Srbija, jedina zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji, šalje vragove na Eurosong? Zašto šaljemo tako mračnu energiju.

 

Ovo je nastup Lady Gage na dodjeli nagrada Grammy 2011.:

 

Ostao nam je i nastup Luke Bleka na Beoviziji 2023. godine, pa prosudite sami:

 

 

Ostatak pogledajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here