Džejla Ramović je nova generacija pop zvijezda koja je popularnost stekla nastupom na najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezdama Granda”. Mlada bosanskohercegovačka pjevačica stigla je do finala i potom odnijela ubjedljivu pobjedu, nakon čega je zabilježila nekoliko izuzetno uspješnih hitova.Javnost je zaintrigirala njen privatni život tokom prethodne godine, a kada se pojavio snimak njene mentorke Marije Šerifović kako se svađa sa nekim nasred ulice, ljudi su bili željni detalja.

Marija je nedavno izazvala pometnju kada je viđena kako se neprimjereno ponaša prema Džejli Ramović, zbog čega su mnogi povjerovali da se između njih dvoje nešto dešava. Međutim, i Marija i Džela su negirale ove navode, a Marija se kasnije izvinila za svoje ponašanje. Sve je počelo kada je Džela gostovala u emisiji Zvezda Granda, gde je otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu. To je izazvalo mnogo nagađanja, koje je samo dodatno pojačalo Marijino ponašanje. Džela je na kraju dobila brojne pohvale za svoj rad i trud, čime je cijelu situaciju stavila na kraj.

“Počastvovana sam, ne umijem to ni da komentiram. Sad se vjerovatno ni ne vidi, ali možda sam se malo i zacrvenila. Teško mi je da prihvatim sve te divne komplimente, nekako je čudan osjećaj, ali mi je izuzetno drago. Nisu to male riječi pogotovo kad dolaze od Marije” – zahvalila se Džejla povodom Marijinih pohvala. Nakon toga, Dragan Stojković Bosanac forsirao je pitanje o tome kada planira da se uda, a njen odgovor iznenadio je mnoge:

“To treba da se desi na neki drugačiji način, nije to lako. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram” – odgovorila mu je Džejla nakon čega je uslijedilo nekoliko trenutaka tišine, a zatim je njen odgovor ispraćen gromoglasnim aplauzom od strane publike.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here