Strašno zanimljiva priča je ispred nas u ovome današnjem članku. U kući Raje Kazimirovića (72), koji je ubijen 7. kolovoza na njegovom imanju u Jabukovcu kada su ubijene njegova majka, sestra i snaja, osumnjičeni Davor Pernić (35) nije uspio pronaći novac skriven u podrumskoj sobi, nije bilo nikakve šanse zaa tom opcijom.Nakon sprovoda, novac Rađa Kazimirovića, Nenad, pronašao je novac, i to sasvim slučajno. Pronašao je nekoliko desetaka tisuća eura kako bi obavijestio policiju, dok je osumnjičeni za četverobrojno ubojstvo Pernića u kući žrtve uzeo ukupno oko 500 eura. Policija je jednostavno morala uzeti stvari u svoje ruke.

“Rajin sin Nenad, koji s obitelji živi u Austriji, organizirao je sprovod za oca i baku Dragicu na mjesnom groblju u Jabukovcu, i to baš sve o svom trošku, to se jednostavno moralo učiniti.Nenad je iz Austrije došao odmah nakon što je saznao da su mu ubili najbliže rođake, jednostavno ga je sve to pogodilo, što je i normalna stvar, no nakon dan ili dva vratio se u Beč jer je tamo trebao dovršiti neke poslove.

Posao je jednostavno zvao, tako da prilikom prvog posjeta nije imao vremena detaljno pregledati jednostavno je pojurio do očeve kuće i vratio se u Beč, u podrium nije ni ulazio. ” .

“Nenad se vratio u Jabukovac kako bi prisustvovao sprovodu svog oca i bake sedam dana nakon što su mrtva tijela pronađena u dvorištu, bilo je dosta ljudi na sahrani. Tek kad je sahrana bila gotova, on je detaljnije pregledao očevu kuću.

Jedna soba u podrumu bila je zaključana, sin je pronašao ključ. Otključao je i temeljito pregledao stvari i pronašao novac, desetke tisuća eura, na svoje čuđenje. U svakom zlu ima neko dobro.

Preporuke
Loading..