Tamara Grujić voditeljica je emisije humanitarnog karaktera, a snimanje jedne epizode takve emisije može da bude poprilično naporno i iscrpljujuće. Ona zbog svoga posal obilazi cijelu Srbiju, te je jedne prilike doživjela nešto zaista neobično, a to je podijelila i sa javnošću. Ona ima taj problem da od malih nogu mjesečari, pa je tako otkrila jedan interesantan događaj:

”Prije par mjeseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru posljednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Moš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mjesečarim i krene da me zove ‘Tamara, Tamara‘. U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gdje je Tamara, je l kod tebe‘, ovaj kaže: ‘Ne‘. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvijek vrati‘ – ispričala je kroz smijeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde

Dalje je Tamara ispričala kako se ujutro probudila oko sedam sati, otvorila oči i vidjela svoga tonca u bračnom krevetu pored sebe. Ustala je iz kreveta i shvatila da je njegova soba preko puta njene te je nastavila: ” Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: “Gdje si ti cijelu noć?”, kažem: ‘Ja otišla kod Brane‘, a Brana priča sljedeću priču. Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu cijelo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa.”– Tamara dodaje kako njen tonac nije mogao da dođe sebi, te je bio paraliziran i nije mu padalo na pamet da vuku pokuca na vrata i da mu rekne za Tamaru. Voditeljica je dodala kako jedno vrijeme i nije mjesečarila i da je opet sve počelo kako je sa Vukom koji je zna uhvatiti u noći kako stoji kao kip u ćošku, te je on tada vrati u krevet, jer je opasno buditi čovjeka koji mjesečari, te su shvatili da je i njihova kćerka to poprimila od nje.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here