Svjesni smo toga da kako je krenula pandemija korona virusa u svijetu, da je se sve promjenilo i da su nam se životi iz korjena promjenili i da danas skoro svakog trenutka slušamo neke vijesti koje su u većini slučajeva povezane sa korona virusom.

Ono što možemo da kažemo sa sigurnošću jeste da su ljudi jednostavno pod stresom i da svima jasno da ne postoji neiki najsigurniji način da se zaštitimo od korona virusa i da nam u ovom slučaju ništa ne znači to da li smo bogati ili ne.

Dokaz tome jeste i veliki broj poznatih opsoba koji su se zarazili korona virusom, ali nažalost isto tako veliki broj njih koji su preminuli usljed infekcije korona virusom.

To je bio slučaj i u svijetu i kod nas, a jedna od prvih javnih osoba koja se zarazila korona virusom jeste bila Slavica Ćukteraš koja je zajedno sa Milicom Todorović. bila u izolaciji.

Za razliku od Milicie Slavica je imala dosta gore i teže simptome i trebalo joj je mnogo više vremena da preleži korona virus, pa je usljed toga ona dobila neke posljedice koje ima i dan danas.

On je nedavno kada je davala jedan intervju rekla kako je nakon liječenja od korona virusa primjetila kako ona ne čuje uopšte na lijevo uho , ali to nije povezivala sa korona virusom.

Međutim, ona se i nije javljala doktorima radi nekih kontrola, ali kada je negdje na tv čula kako posljedica može da bude i oštećenje sluha, onda se javila doktorima koji su joj propisali određenu terpaiju.

Ona se nedavno opet obratila novinarima gdje je navela da čuje bolje, ali da to još nije na onom nivou kao što je bilo prije korona virusa.

Navela je kako su joj preporučili da bude kod kuće i da se odmara, a ona je naglasila kako priprema novo iznenađenje za sve svoje fanove.

Vaš komentar?