Nadica Ademov je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih učesnica Zvezda Granda u novj generacijama , ona se na sceni pojavila 2011. godine i odnijela je sve moguće simpatije i pohvale izvodeći pjesme naših poznatih pjevačica , poput  Cece , Snežane i Ane Bekute. Nadica je tada bila  jakoo mlada ali su joj svi predvidjeli jako uspješnu karijeru što se i ostvarilo. Nazivaju je još i kraljicom romskih svadbi , a svi znamo koliko su romske svadbe plaćene.

 

 

Ona je nakon Zvezda granda izdala nekoliko pjesmaa , među kojima je najuspješnija Daj Bože, što joj je još i šire otvorilo vrata za brojne nastupe u inozemstvu gdje žive mnogi naši ljud , jednom je prilikom priznala i da za jednu noć zna zaraditi preko 15 000 evra , što je svakako mnogo, posebno u našim uslovima , a ako s ena to još doda i bakšiš to je jedna velika svota.

 

 

Međutim za Skandal je jedan njen poznanik ispričao njenu životnu priču koja i nije bil atako poznata u medijima. Naime ona je prije ove karijere radila na pijaci prodavala je na štandu čarape i donji veš, a uvijek je imala pregršt mušterija , međutim nakon što se počela baviti pjevanjem taj je posao u potpunosti napustila. poznanik kaže da osim što je napustila taj posao ona se i uzoholila , kaže da se Nadica baš mnogo promijenila i da više ne liči na osobu kakav je bila ranije  kao da se stidi , a nikome nije jasno zašto. Još je jedan skandal sko po ezan uz nju , naime ona je bila u vezi sa 19 godina straijim klavijatristom , zbog kojeg su je se njeni roditelji odrekli nisu htjeli da čuju ni za nu ni za njega , ali je njena ljubav bila prevelika , čak su planirali vjenčanje , ali se to sve izjalovilo jer je on uhapšen , ali roditelji joj tu stvar nisu oprostili.