Kada pomenemo Daraganu Mirković sasvim smo sigurni da ne postoji osoba u regiji koja nije čula za nju, a ona važi za jednu legendu muzike na našim prostorma koja iza sebe ima jednu veliku karijeru.

Ono što je zanimljivo u svemu tome jeste da je ona svoju karijeru izgradila upravo zahvaljujućči svom glasu i svojim pjesmama dok se nijedan skandal ili afera nisu nikada vezali za nju.

Naime kako je ona tako i njen muž su jednostavno osobe koje vole da rade i koji ulažu i postižu sve te satvri, a ona je jednostanvo neko ko ne želi da uđe u neki okršaj sa nekim ljudima čak i ako se sa njima se slaže, pa ej zbog toga veliki broj ljudi poštuje i voli.

Ono što isto tako znamo jeste da je Dragana jedna veoma emotivno osjetljiva osoba i mnogo je stvari pogađa, tako da je to njoj na kraju došlo do toga da je koštalo zdravlja, pa trenutno ona ima poremećen rad štitne žlijezde zbog koje mora da koristi određenu terpatriju.

Naime, i nedavni događaji koji su se deseili u Beču su je baš nasekirali naročtio što skoro svi radnici iz Tonijeve firme rade u raznim dijelovima Beča, pa ona nije mogla da zna gdje se oni nalaze u tom trenutku kada se sve to desilo.

Pored toga i njena kćerka je te večeri bila kod drugarice a Dragana je zvala i nije je mogla dobiti na telefon, ali na svu sreću sve je bilo uredu.

NJu su doktori upozorili da mora da se čuva i da filtrira informacije i da bi trebala da povede računa o sebi jer bilo koja takva vijest može joj samo naškoditi.

Vaš komentar?

Preporuke