Danas ćemo malo spomenuti trgovinu putem interneta koja je u zadnje vrijeme postala zaista popularna i tako imamo mnogo sajtova koji imaju razna sniženja i tako nam je postalo sve to jako dostupno i jednostavno za obaviti kupovinu.

Ipak, ono što se zna često desiti jeste da ne dobijete baš ono što ste očekivali kada vam kurir donese paket na vrata, pa tako na nekim neprovjerenim stranicma imata mnogo primjera kada vi nađete neke artikle koji izgledaju kao da su novi, a njihova cijena bude 2 ili tri puta manja nego inače, pa se tada kupci oduševe sa tim proizvodom i odmah ga naruče bez da razmišljaju šta bi njima moglo doći na vrata.

Tako njima dođe paket na vrata i oni ga preuzmu, dok ste možda i do sada čuli kako su ljudi iz Srbije naručivali mobitele, a onda bi im došla cigla u obliku telefona koja bi bila lijepo zapakovana i sve to je došlo u medije, pa ovom prilikom želimo da vam ispriamo događaj od Natali Tajson.

Ona je na svome profilu na društvenim mrežama pokazala kako je njena haljina izgledala na web stranici sa koje je naručila i onda je pokazala na šta je to zapravo ličilo kada joj je došlo na kućnu adresu.

Ona je u videu izjavila kako je drugarica od njene sestre naručila tu haljinu koja je stigla preko interneta, a onda je pokazala u videu kako bi ta haljina trebala da izgleda, pa i sami možete da pogledate kako je sve to izgledalo.

Advertisement