Napokon se zaljubila, Karleuša i on u zagrljaju: Osmijeh na njihovom licu, Duško će zapjeniti na ove fotke - Lifesytledom

Napokon se zaljubila, Karleuša i on u zagrljaju: Osmijeh na njihovom licu, Duško će zapjeniti na ove fotke

Svi znaju da su Saša Vidić i Svetlana Ceca Ražnatović godinama bili jako dobri prijatelji, a onda su se, kako su raskinuli prijatelji i rodbina, raskinula prijateljstva. Dok su Saša i Ceca bili dobri, on je putem društvenih mreža zvao Jelenu Karleušu. i vodio velike rasprave s njom. Sada mediji prenose sljedeće informacije: Otkad se Vidić svađao s poznatom narodnom pjevačicom Cecom, sada se pomirio i započeo druženje sa svim ljudima s kojima nije u dobrim ili dobrim odnosima. Među njima je, kao što vidite na donjoj slici, i Jelena Karleuša.


Bili su u jednoj emisiji, pa su za potrebe snimanja te emisije stajali pred kamerama, a kao što vidite na fotografiji bili su vidno raspoloženi. Svi se pitaju što će reći jedan Jelenin suprug Duško kad vidi ove poze i ove fotografije. Duško i Jelena su još uvijek u braku, prema informacijama koje su prenijeli mediji.

Isto tako U posljednjoj epizodi srpskog glazbenog showa ‘Zvezda Granda’, Krstinja Todorović (22) iz Podgorice u Crnoj Gori borila se za prolazak u sljedeći krug. Otpjevala je pjesmu ‘Ne pitaj’, koju obično izvodi Viktorija i ‘Možeš sve’ Marija Šerifović (35).

Svjesna sam svog izgleda i svoje debljine, ali voljela bih se transformirati kroz ovo natjecanje – rekla je. U raspravu o kilogramima uključila se i Jelena Karleuša (41), koja joj je rekla da bi do sada smršala ako joj je doista stalo do toga da stvarno smrša. a ne želi, po svemu sudeći.

Categories: Vijesti

Leave A Reply