U današnjem članku ćemo pričati o jednom velikom problemu koji je vrlo popularan i veoma čest u ženskom dijelu populacije, a to su strije i celulit na nogama koji se uglanvom pojavljuju nakon 30 godine života.

Vjerujemo da ste nebrojeno puta i na razne načine pokušavali da uklonite ovaj problem, ali šta god da ste koristili jednostavno nije bilo uspjeha..

Stoga , u današnjem članku vam donosimo jedan sastojak koji je prije svega prirodan koji je pokazao odlične rezutlate u riješavanju tog problema. U pitanju je jabukovo sirće, koje se pored upotrerbe u kuhinji može upotrebljavati na razne druge načine i u razne druge svrhe.

Kada je u ptianu celulit potrebno je samo svaku noć prije spavanja da namažete vrlo malo sirćeta na mjesto gdje imate taj problem i trebalo bi da djeluje.

Kada je u pitanju sirće njega možete iskoristit tako što ćete svoje cvijeće održazi svježim nekoliko dana, a potrebno je samo da uzmete malo sirćeta, pola litre vode i u njega uronite cvijeće.

Ukoliko imate mrlje na tepihu sjajno riješenje jeste jabukovo sirće, a ono što morate kombinovati jeste soda bikarbona i voda, ali i sirće. Vidjet ćete, nakon upotrebe imate ćete potpuno čiste tepihe.

Pored toga, jabukovo sirće se koristi kao sredstvo protiv plijesni u wc, a u koliko je u kombinaciji sa sodom, onda je pokazalo odlilčno za čišćenje kupatile, pločica i kade.

Isto tako sirće se pokazalo odličnim u čišćenju masnoće u šporetima.

Da li vi koristite sirće? U kojim sve stvarima? Pišite nam,

Preporuke