Nakon svih skandala u životu Jelene Karleuše, sada stižu radosne vijesit, ovaj prizor će vas totalno raznježiti - Lifesytledom

Nakon svih skandala u životu Jelene Karleuše, sada stižu radosne vijesit, ovaj prizor će vas totalno raznježiti

POSLIJE SVIH SKANDALA I TRAGEDIJA KOJE SU PRETHODNE MJESECE ŽIVOTA OBILJEŽILI JELENU KARLEUŠU, KONAČNO MOŽE MALO ODAHNUTI, ODNOSNO IMA POSEBAN RAZLOG ZA SMIJE HSADA.

Njen suprug Duško je u dalekoj Kini, ali se obradovao sigurno jer može biti ponosan na svoje mlade kćerke, koje već sada nižu uspjehe.

Svojim pratiocima na Instagramu podijelila je fotografiju svoje starije kćerke Atine, u ruci medalju je imalo. To je ono čime se roditelji trebaju ponositi, sada se već vidi da su Duškove kćerke očevim stopama krenule, uspješnu su u sportu, ima i majčine krvi i ljubavi prema plesu i sceni.

Prvo mjesto na takmičenju u plesu je osvojila djevojčica Atina.

Kazališni ples, nazvan i performans ili koncertni ples, prvenstveno je namijenjen spektaklu, obično izvedbi na pozornici virtuoznih plesača. Često priča priču, možda koristeći mimiku, kostim i scenografiju, inače može jednostavno protumačiti glazbenu pratnju, koja je često posebno sastavljena. Primjeri su zapadni balet i moderni ples, klasični indijski ples i kineske i japanske pjesme za pjesmu i ples. Većina klasičnih oblika je usredotočena samo na ples, ali izvedbeni ples može se pojaviti iu operi i drugim oblicima glazbenog kazališta.

S druge strane, sudjeluje ples za sudjelovanje, bilo da se radi o folklornom plesu, društvenom plesu, grupnom plesu poput linije, kruga, lanca ili plesnog plesa ili partnerskog plesa koji je uobičajen u zapadno-zapadnoj plesnoj dvorani. prvenstveno za zajednički cilj, kao što je socijalna interakcija ili vježba, sudionika, a ne promatrača. Takav ples rijetko ima priču. Grupni ples i korpus baleta, ples socijalnog partnera i pas de deux, duboko se razlikuju.

Categories: Najnovije

Leave A Reply