Ljubavnica Halida Muslimovića Sonja Bašić tvrdi da ju je pjevač brutalno pretukao 27. srpnja 2018. i da je još uvijek na suđenju s njim, no otkriva da ona nije njegova jedina žrtva i da će se istina uskoro otkriti. Konkretno, Sonja je ovaj tjedan posjetila Beograd, gdje je boravila kod svoje prijateljice Lepe Brene, a za jedan Beogradski otvoreno je govorila o problemima s kojima se susreće zbog Halida. Ona vjeruje da bi suđenje moglo završiti sljedećim ročištem.

Po mom mišljenju, sud bi trebao cijelu priču završiti na sljedećem ročištu, čiji datum još nije točno određen. Halid ima prava na svoj iskaz, ali s vještačenjem nema nikakve veze, u njegovim lažnim pričama o mom navodnom pijanstvu nema dokaza – kaže Sonja i nastavlja priznanje.

Dva svjedoka koje je Halid platio odustala su od prethodnog saslušanja. Jedan od njih bio je u zatvoru zbog silovanja, lažnog svjedočenja, a drugi nije bio u zemlji onog dana kada se dogodio incident, što je sud i utvrdio. Inače, potonji je igrao na dva fronta, čak me se i udvarao društvenim mrežama, pa kad nije dobio ono što je želio, došao je svjedočiti – priča Bašićeva:

Halidova igra je gotova, evo mu kraja. Podneseno je mnogo tužbi i slučajeva, prijavljene su nove žrtve, a ja ubrzo otkrivam popis s imenima. Točnije, moj dvjetnik Dragan Tolimir namjerava to učiniti javnim. Sonja nije birala riječi kada je u pitanju njezin bivši ljubavnik, pa ga je optužila za manipulaciju i pranje novca.

Ovaj čovjek je zlo. Koristi svoj status, bavi se manipulacijama i pranjem novca. Halid na taj način uništava živote i djecu drugih ljudi, a istovremeno povlači svoju obitelj u sve to.  Pustite ga da ljudima vrati novac jer je prevarant. I bolje mu je da ne kupuje sebi novu garderobu jer nema srama, pa još uvijek nosi ono što je kupio od tuđeg, ukradenog novca.

Preporuke