Svi su čuli za vijest od prije nekoliko dana da su Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand produkciju, dok je poslije svega toga i zabave koja je priređena povodom prodaje pejvačica odlučila malo da otputuje pa je svima i pokazala gdje je ona otputovala.

Brena je odlučila ponovo da ode na odmor, a ovoga puat je odlučila da se odmori u Crnoj Gori, pa se ona i iz toga mjesta oglasila. Na svome profilu na društvenim mrežama je ona objavila jedan video snimak sa jahte, dok je sve ljude koji su to vidjeli oduševio pogled kojeg ona ima.

Inače, spekuliše se da su ona i Saša Popović prodali Grand za čak 30 miliona eura, pa kako se to navodi, bivši teniser Boba Živojinović je povodom toga napravio proslavu koja je koštala čak 20 hiljada eura.

Tu su se na meniju naravno našli razni specijaliteti od mesa, morskih plodova, ribe i divljači, dok je naravno bilo i tradicionalne kuhinje pa su zvanice mogle da uživaju u svemu tome i žurka je trajala sve do kasno u noć.

Lepa Brena sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem voli s vremena na vrijeme otputovati, a može se reći da su do sada u životu mogli da uživaju u raznim egzotičnim destinacijama, te da veoma lijepo žive.

Saša Popović je ipak ostao još u Grandu, a Lepa Brena se povukla iz toga posla, pa je sada Saša zaposlen kao kreativni direktor i čak su počele da kruže neke priče kako će on za taj posao da dobija čak 25 hiljada eura mjesečno.

Advertisement