Političar Čeda Jovanović je uvijek bio veoma interesantan za medije i za javnost, pa se tako veoma često u stopu prati sve šta on radi, izjavljuje, kao i dešavanja u njegovom privatnom životu. Poznato je da je prije par dana on bio u centru skandala, kada se saznalo da je prijavljen za fizičko nas*lje nad suprugom Jelenom, te da je nakon toga završio i u bolnici zbog povreda koje je zadobio u sukobu, jer ga je jelena, navodno, udarila staklenim bokalom u glavu. Sada se sve to smirilo, ali opet, Čeda i na druge načine postaje interesantan za medije, a sada se u vezi Čede oglasila i pjevačica Ivana Nikolić, bivša članica grupe Hurricane, koja je otkrila kakav je njen ukus kada su muškarci u pitanju, te je otkrila kako je Jovanović njen tip muškarca i da ne bi imala ništa protiv da se sa njim zaglavi u liftu:

” Čeda Jovanović najbolje izgleda od svih srpskih političara. Voljela bih da se s njim zaglavim u liftu. Šarmantan je i zgodan” – počela je Ivana. Inače, već prije je Ivana izjavljivala kako joj finansijska moć kod muškarca nije mnogo važna:” Novac mi nije presudan. Muškarac koji je sa mnom u vezi ne mora da ima lovu, jer je ni ja nemam. Prije bih bila sa momkom od 30 godina koji radi za 30.000 dinara, a koji me podržava i lijepo izgleda, nego sa čovjekom od 70 godina koji na računu ima 70 miliona eura. Nije sve u parama” – ispričala je Nikolićeva te je otkrila kako ima veliki problem da nađe pravu osobu za sebe:

” Pjevačicama je veliki problem da nađu muškarca koji će imati razumijevanja za naš posao. Često smo odsutne od kuće. Zbog koncerata i nastupa stalno putujemo, a kad smo kod kuće, onda snimamo pjesme i emisije. Zbog toga imamo malo vremena za partnera.”

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here