Kada je u pitanju zabavna muzika na ovim našim prostorima, Neda Ukraden svakako zpada među najveće zvijezde u posljednjih nekoliko decenija, a svoj vrhunac je imala osamdesetih godina još u vrijeme stare Jugoslavije. Tada je ona harala, te joj u zabavnoj muzici niko nije bio ravan, te je tada napravila i mnoge hitove koji se i danas slušaju. Jedna od njenih najpoznatijih pjesama iz tog perioda je svakako ‘Zora je”. Neda je ovih dana imala i promociju svoje knjige, pa je odlučila da napravi jednu autobiografsku knjigu koja nosi naziv njenog najvećeg hita ”Zora je svanula”, a u samoj knjizi Neda je otkrila mnoge veoma interesantne stvari.

Opisala je i kako ju je poznati muzičar i producent, Saša Popović bio muvao u jednom periodu, kada su oboje bili slobodni, te je u knjizi opisala kako joj u tom periodu niti na jedan način nije bilo odgovaralo da sa njim uđe u vezu. Ona je tada bila samohrana majka i smatrala je da joj je potreban snažan partner, koji može da to podnese, a kako kaže, u to vrijeme Sašu nije vidjela kao takvu osobu

 

Kako je sve opisala u knjizi, Sašu je tada vidjela kao neku prolaznu avanturu, a ne nešto što bi moglo da traje na duže staze, te je veoma brzo odustala od njega. Ipak, sa druge strane, Popović je pokušavao na sve načine da je osvoji i želio je sa njom ozbiljnu vezu. Kako Neda kaže, i njena majka je voljela Sašu i navijala je da njih dvoje postanu par. Ipak, Nedin otac je bio manje naklonjen prema Popoviću te ga je smatrao nekom vrstom cirkusanta. Otkrila je neda i kako je Sale jedne noći samo banuo u njen dom, te je tražio od nje da mu se odmah izjasni o svojoj ljubavi prema njemu. Pitao je da mu odgovori direktno, da li ga voli ili ne.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here