Poznata autorka najvećih hitova, Marina Tucaković koja sada ima 67 godina se pojavila prvi put u javnosti nakon duge pauze. “Ja se sada ne osjećam kao da sam dio estrade, ali ipak moram priznati da je estrada jedna zaista zanimljiva stvar”, rekla je Marina.

Podsjetit ćemo vas da se Marina bori sa zdravstvenim problemima, dok ona u Beogradu živi sa svojim suprugom koji je čuveni kompozitor Aleksandar Radulović Futa.

Ono što mnogi ljudi ne znaju o Marini Tucaković jeste da je ona tokom sedamdesetih godina bila u ljubavnoj vezi sa pjevačem koji se zove Oliver Mandić. Oliver je u to vrijeme bio tek na početku svoje karijere, a pored toga što se nije puno pričalo o njihovoj vezi, njih dvoje su proveli četiri godine u ljubavi, dok je Oliver jednom prilikom otkrio par stvari koje javnost nije znala.

“Ja i Marina smo bili u vezi četiri godine, a tokom našeg zabavljanja mi je ona napisala pjesmu “ljuljaj me nežno”, pa kada sam objavio tu pjesmu, onda smo mi raskinuli. Ja sam nju ostavio tada radi ljepših djevojaka i naša saradanja se nastavila nakon toga prekida. Ja se njoj mogu samo zahvaliti na tome što mi je napisala divne tekstove i mnoge moje albume”, rekao je Oliver.

Marina Tucaković je ipak rekla da je sve to bilo tako davno i da se uopšte ni ne sjeća veze sa njim niti zašto su oni raskinuli, a isto tako je rekla da se oni tada nisu sakrivali nego samo njihova veza u to vrijeme nije nikoga interesovala.