Pokojni pjevač Rođa Raičević će ostati zauvijek zapamćen po svojim pjesmama koje su ostale iza njega, te će on kroz svoje pjesme živjeti kod svojih fanova i kod svojih najmilijih, te još dugo neće biti zaboravljen. U svoje vrijeme on je bio velika zvijezda estrade, te su ga mediji pratili u stopu trudeći se da saznaju što više o njemu. Poznata je i miesterija njegovog kofera koji je ostao iza njega, nakon njegove smrti. Naime, u zgradi u kojoj je ovaj pjevač nekada živio, ostao je kofer iza njega. Po ovaj kofer, niko nije došao 19 godina i kofer je ostao da stoji tu kako stoji. To je jedna velika misterija, ali to i nije jedina stvar iz Rođinog života da je obavijena velom misterije. Naime, on je navodno imao i svesku u koju je pisao tekstove svojih pjesama, a ta je sveska pronađena nakon njegove smr*i.

Kako su naveli neki mediji, o tome zna cijela estrada, te da je poznati pjevač uzeo tu svesku i da je sve Rođone pjesme uzeo za sebe i sebe potpisao kao da ih je on napisao. Ovaj e priča aktuelna već nekoliko godina na estradi, a u to je upućena i Biljana Vujović koja je neko vrijeme surađivala sa Rođom, te se sa njim družila i van posla. Te njegove pjesme su bile u pravu da se objave, ali je sve njegova iznenadna sm*t zaustavila, a njegov kolega i prijatelj je uzeo te pjesme i sebe je proslavio zahvaljujući njima

Kolega i prijatelj s kojim je bio blizak je uzeo tu svesku i prepjevao pjesme bez ikakvog problema, mada prećutno, cijela estrada zna sve o tome i osuđuje ovaj njegov postupak. Podsjećanja radi, Rođa Raičević je pronađen mrtav u Beogradu 7. oktobra 2001. godine , a na obdukciji se saznalo da se predozirao hero*nom i metamfetaminom.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here