Već smo u proteklim danima pisali o Luni Đogani, koja je sigurno jedno mjesec dana pravila probleme u cijeloj Zadrugi i bila je u centru svih mogućih dešavanja. Imala je dosta gužve sa Markom i konstantne svađe, da bi se konstantno mirili i se ksali ispred rođenog oca na samo metar od njih. Imala je i nedirektni sukob sa Kristijanom Golubovićem koji ju je nazvao svakakvim pogrdnim imenima, na šta mu je ona uzvratila preko kamera.Nameće se pitanje ko je uopšte njoj javio za Kristijanove riječi i napade iz spoljnog svijeta? Da li neki takmičari imaju protekciju, ili se to nama samo tako čini? Sinoć opet skandal u p o rijalitija. Luna je počela da histeriše i definitivno je izgubila tlo pod nogama, velika tuča, a ona i Marko su završili na podu, gdje se to sve nastavilo.

Padali su čak i šamari, čupana je kosa, a Gagi ih je pokušavao razdvojiti. Svi ostali ukućani su pritrčali da pomognu da se rastave, međutim gagi ih je svo vrijeme tjerao sa lica mjesta i govorio, da on to sve može sam riješiti. “Serem ti se u tvoju ljubav, pi čko jedna”, vrištala je Luna Đogani.

Svi okolo su preneraženo gledali u njeno preneraženo lice koje je bilo iskrivljeno od bijesa. Da li će produkacija reagovati, ostaje nam da vidimo. Jer ovakve stvari kao što i sami znate nisu nimalo tolerisane u samoj prošlosti, i svi sudionici tuča i ostalih stvari su bili strogo sankcionisani. Pišite nam u komentarima vaša mišljenja za Lunu Đogani.

Preporuke