Najveća transformacija u Grandu ikada - prije 7 godina je bila neprimjetna, imala je problem sa licem, a sada je prava bomba - Lifesytledom

Najveća transformacija u Grandu ikada – prije 7 godina je bila neprimjetna, imala je problem sa licem, a sada je prava bomba

ONA SE POJAVILA NA GRANDOVOJ SCENI PRVI PUT PRIJE 9 GODINA, A SVI SU TADA ZAKLJUČILI KAKO MIRA MIRKOVIĆ IMA FANTASTIČAN GLAS.

Ipak, iz nekog razloga, Mira nije postigla slavu kao neke njene kolege iz te sezone takmičenja. Godinama je imala problem sa licem, ali ona danas potpuno drugačije izgleda.

Vjerujemo da ćete se i vi iznenaditi kada vidite koliku transformaciju je doživjela ova djevojka

Šta imate reći na ovu transformaciju, priznajte da ste se i vi iznenadili kada ste je vidjeli?!

Od 2013. emisija je imala profesionalni žiri, sastavljen od šest eminentnih pjevača i glazbenika. Produkcijski žiri, koji se sastoji od producenata i kreativnih direktora, ima mogućnost staviti natjecatelja u sljedeći krug i bez dobivanja glasova od sudaca.

Godine 11 i 12 prikazivale su tajnog suca za slavne osobe, čiji se identitet čuva kao tajna za druge suce i kandidate. Sudije 13. sezone su mentori koji odabiru tim pjevača čija im imovina vjeruje da će im omogućiti da osvoje natjecanje, a kasnije uspiju u poslu. Svaki mentor ima stručni tim suradnika iz glazbene industrije po svom izboru, radeći uz njih na svojim vokalnim izvedbama i scenskim nastupima.

Categories: Najnovije

Leave A Reply