Glumicu iz Meksika po imenu Žaklin Brakamontes više pamtimo po njenoj ulozi Maribel u poznatoj seriji “Rubi”, pa je tada ona sve zasjenila sa svojom ljepotom i glumica se može da dan danas pohvali sa odličnim izgledom u što se sami možete da uvjerite u nastavku ovog članka.

U današnje vrijeme je ova poznata glumica u sretnom braku, te ona ima petoro djece, a kao veoma mlada je ušla u glumačke vode, dok je 2003. godine stekla veliku popularnost zbog serije Rubi.

Isto tako je ona 2000. godine pobijedila na izboru za Miss Meksika, dok je imala još nekoliko uloga koje su nju proslavile kao što su bile u serijama “Magična privlačnost” i još neke.

Kada pogledamo njen profil na društvenim mrežama, onda se svima čini kao da za glumicu vrijeme stoji i dalje, pa pored toga što je ona napunila 41 godinu, vidi se da ona izgleda odlično, pa sada i sami možete da pogledate nekoliko fotografija i uvjerite se u to i sami.

Može se vidjeti da Žaklin izgleda isto kao što je izgledala prije mnogo godina, u vrijeme kada je snimala ova serija i vidi se da njeno lice nema nikakvih bora, pa da je njen osmijeh krasi kao što je uvijek to radio.

Za ovu prelijepu glumicu je danas glavna stvar porodica i ona se glumom bavi malo manje, dok je i dalje prilično aktivna na televiziji. Ona uvijek gleda da vrijeme iskoristi sa svojom porodicom, pa preko ljeta govori da voli boraviti u prirodi sa porodicom i da ima šetnje sa xvojim prijateljicama.