Naime, do sada smo za vas imali mnogo mozgalica sa kojima smo vas mogli i zabaviti, ali je ovo ubjedljivo najteža od svih. Postoji samo jedno pitanje za ovu mozgalicu, a to je ko je ovdje ljevoruk? Naime, na ovoj fotografiji je samo jedan detalj ključan. Mi smo sigurni u to da vam je do sada svaka mozgalica bila interesantna, te se uz njih aktivirate i ona vas potakne na razmišljanje.

 Postoje i neke na kojima trebate naći razlike, te skrivene predmete ili ipak procijeniti ko bi mogao odgovarati kojoj predstavljenoj ulozi. Samim tim možete testirati svoju moć zapažanja. Danas smo za vas pripremili jednu mozgalicu koja je napravila veliku pometnju na svim društvenim mrezama, a pored toga je postala i hit. Na ovoj fotografiji možete vidjeti razne likove, ali je potrebno odrediti samo jedno, a to je ko je od njih zapravo ljevoruk?

 Potrebno je dobro obratiti pažnju na ovo, te razmisliti nekoliko puta prije donošenja odluke. Naime, pogledajte malo bolje detalje i odredite o kome je zapravo riječ. Da li sada znate tacan odgovor? Ako još uvijek niste sigurni onda cemo vam mi otkriti rješenje. Jedini tacan odgovor jeste konobar. Oni obično nose pladanj u lijevoj ruci kako bi tanjure pomicali desnom rukom. Naime, u ovom slučaju konobar nosi pladanj u desnoj ruci, a to znači da će lijevu ruku koristiti za posluživanje. Da li ste i vi na ovaj način razmišljali i dali tačan odgovor?

Preporuke