Vjerujemo da kada god pričamo o pjevačima u ovoj regiji koji su velike zvijezde ne možemo da ne pomenemo jednog od velikih, a to je svakako Miroslav Ilić koji je uvijek važio za jednog od velikih gospodina kada je u pitanju njegovo ponašanje na scenu, ali moramo da priznamo i van nje.

Moramo isto tako da priznamo da mu je u posljednjih nekoliko godina uglad itekako narušen zbog cijele situacije oko toga da li će priznati svog vanbračnog sina, koji ga je zajedno sa svojm majkom, a Mirslavljevom ljubavnicom odlučio tužiti i tražiti utvrđivanje očinstva, što on uporno izbjegava, a mnogi mu za to zamjeraju i govore ako nema šta da krije zašto se ne ode podvrgnuti tome.

Isto tako pozanto je da je on u svom rodnom mjestu, tačnije selu Mrčajevcima sagradio jednu veoma veliku kuću, a ovom selu koje se nalazi u okolini Čačka uvijek priča sa posebnim ponosom.

Kada su u pitanju njegove komšije oni za njega imaju samo riječi hvale, i koji uvijek navode kako se radi o jednom gospodinu koji je prije svega jedan veliki domaćin i koji nikada se nije hvalio sa onim što on ima i što je on stekao.

Isto tako njegova prva komšinica kaže za njega kako njega nije slava nikako promjenila i da je on ostao isti onaj čovjek kada je bio mlad.

Međutim kada je u pitanju njegovo imanje koje on ima uz tom selu, on je od njega napravio jedan pravi mali raj na zemlji.

U dvorištu te kuće ima jako puno cvijeća, a iza nje je napravljen i jedna veliki porodični roštilj, a isto tako tu se nalazi i veliki bazen u kojem u većini slučajeva uživaju njegovi unuci.

Njegov otac je naime prije svije smrti krenuo da uređuje to imanje, a nakon njegove smrti to su nastavili on i jegov brat, a ukoliko MIroslav u selo dođe bez svoje žene, on obavezno stvari u seosku birstiju i kafanu te tamo ruča i priča sa svojim komšijama.

Vaš komentar?