Kada je ona u pitanju, o njoj skoro da sve znamo, tačnije ona nam je sama otkrila sve što ima, a svjedoci smo da toga ima baš baš puno.

Nju smo mogli da vidimo u skoro svim izdanjima, naročito oni koji su je vidjeli u njenim kućnim uradcima.

Kako god Suzana je uvijek važila za jednu od najljepših žena na ovim prostorima, a kako godine prolaze moramo da priznamo da ona njima baš dobro odoljeva..

Ona je među starijom generacijom poznatija kao loto djevojka, a oni koji su iz novije generacije nju su imali priliku da vide u Grandovim izdanjima gdje je ona bila voditeljica zajedno sa Draganom Katić.

Ona se isto tako okušala i u pjevačkoj karijeri te je snimila nekoliko pjesama od kojih se neke doživjele uspjeh, ali kada je shvatila da nije to to ona se vratila svom starom poslu, a to je posao voditeljice.

Kada je u pitanju njen privatni život ona se godinama nalazi u braku sa poznatim grčkim milionerom i biznismenom Simeonom Ocomokosom.

Naime, njih dvoje odlično funkcionišu na relaciji Srbjia Grčka, jer se ona nikada nije mogla da odluči da li će da se preseli u Grčku.

Ona je jednom prilikom rekla kako njih dvoje imaju veoma veliko povjerenje jedno u drugo i da nema potrebe da ne vjeruju jedno drugom niti da se provjeravaju, naročito jer su oboje prošli neke stvari, tako da nema vremena niti potrebe za nekim igricama.

Kako je nastupila ova pandemija, oni se neko vrijeme nisu mogli viđati,a sama Suzana je istakla kako joj je to jako teško palo.

Kako vi komentarišete njegov izgled? Pišite nam vaše mišljenje.

Preporuke