Najnoviji trend: Isusove patike ispunjene svetom vodicom - svijet poludio za novom obućom poznatog brenda, kupite i vi svoje brzo, prva tura rasprodata za samo nekoliko minuta (VIDEO) - Lifesytledom

Najnoviji trend: Isusove patike ispunjene svetom vodicom – svijet poludio za novom obućom poznatog brenda, kupite i vi svoje brzo, prva tura rasprodata za samo nekoliko minuta (VIDEO)

Poznata fabrika za proizvodnju cipela lansirala je novi kontroverzni model tenisica.

Brend Nike najavio je kampanju za početak prodaje tenisica napunjenih svetom vodom. Model se zove “Jesus shoes” (“Isusove cipele” i rasprodan je u roku od nekoliko minuta od prodaje na mreži.

Tenisice sadrže vodu u svom đonu, uzetu iz rijeke Jordan i blagoslovljen od svećenika, s Kristovim raspećem na prednjem dijelu pertli.

Dio biblijskog teksta utisnut je na unutrašnjosti tenisica, evanđelje po Mateju 14:25, dok crvena tinta simbolizira Isusovu krv i vidi se na jeziku tenisica, piše Independent.

“Znači. Isusova obuća zaista postoji. U đonu imaju vodu iz rijeke Jordan. Nemam riječi “, jedan je od komentara na Twitteru.

Jedan je korisnik opisao tenisice, koje inače koštaju 3000 dolara kao ponižavajuće i pune nepoštovanja. Kako je cijeli kontingent rasprodat, na mjestu je objavljeno obavijest da novi paket stiže svaki drugi i četvrti utorak u mjesecu, ali da će razmišljati da prodaju i eventualno polovne patike po cijeni od “samo” 1.425 dolara, izvijestile su Nezavisne novine.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply