Svjesni smo toga da kada se osvrnemo na ovu godinu da slobodno možemo da kažemo da je u pitanju jedna najgora godina koja nam se desila, a vrlo malo je ljudi koji će reći da imaju jako dobre uspomene na ovu godinu.

Od samog početka godine počele su se dešavati razne stvari kako što su požari u Australiji, pa smo tu imali i zemljotrese, a kako bismo zaboravili još uvijek aktuelnu pandemiju korona virusa koja nam je stvarno svima nama promjenila živote.

Vjerujemo kako ste svjesni toga da skoro nijedan dan nije prošao a da mi nismo donijeli neku lošu vijest koja se desila, a u te vijesti se svakako ubrajaju i razne smrt i poznatih osoba iz svijeta muzike, filma, sporta i tako dalje.

Svi mi se sjećamo one tragedije kada je poznati košarkaš Kobi Brajant poginuo zajedno sa svojom kćerkom u avionskoj nesrećui.

Prije nekoliko dana preminuula je i legenda fudbala Dijego Maradona i u njegovoj državi , Argentiini je povodom njegove smrti proglašena trodnevna žalost.

Međutim, ni tu nije kraj i evo dolazi nam još jedna veoma tužna vijest iz Afrike gdje je poznati fudbaler Anele poginuo u saobraćajnoj nesreći, a mnogi su ga smatrali svakako najboljim defanzivcem u tamošnjoj ligi.

On je imao smao 33 godine, a do nesreće je došlo kako je on izgubio kontrolu nad volanom, a koliko je jak udar bio dokazuje to da je njegovo tijelo pronađeno nekih 30 metara od vozila.

Naime, uviđaj je još uvijek u toku, i tačan uzrok nesreće je još uvijek nepoznat, a prijatelji i fanovi, kao i kolege se opraštaju od njega.

Vaš komentar?

Preporuke