NAJMRAČNIJA TAJNA MILORADA DODIKA JE OTKRIVENA: Evo čega se srpski lider srami, islivali su tajnid dokazi! - Lifesytledom

NAJMRAČNIJA TAJNA MILORADA DODIKA JE OTKRIVENA: Evo čega se srpski lider srami, islivali su tajnid dokazi!

Milorad Dodik se smatra jednim od najkontraverznijih političara koji se nalaze na ovim prostorima, a li je nešto veoma iznenađujuće za njega isplivalo na vidjelo. Milorad Dodik je do sada jaintrigantniji političar kojhi se u Bosni i Hercegovini pojavio u nekoliko posljednjih dvasedest godina.

Imao je dosta kontroverzi, kao i raznoraznih afera, ali je izuzetno britak i na jeziku, kao i povezunicom sa tim da je političar luicidni.

U njegovom rodnoms listu se nalazi i rubrika u kojoj se nalazi nacionalnost, kao i vjeroispovijest, a vi vjerovali ili ne on umjesto da je Srbin kao ipravoslavac stoje neke tačkice.

Međutim, te tačkice tu stoje jer on umjesto da je pravoslavni Srbin, u njegovom rodnom listu koji je iz 2006. godine navedeno je kako portal jedan pouzdani kaže da je Milorad Dodić musliman i da njemu nije smetalo da nacionalnu temeraturu kao i netrpeljivost svom narodu zada, te sebe je prestavio tako kao Srbina jao velikog.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply