Najmoćnija biljka iz prirode - čudotvornu biljku uništavamo najčešće, a niste ni svjesni koliko vrijedi - Lifesytledom

Najmoćnija biljka iz prirode – čudotvornu biljku uništavamo najčešće, a niste ni svjesni koliko vrijedi

Nema bolesti za koju se ne preporučuje korištenje koprive …

Nema bolesti za koju se ne preporučuje kopriva, bilo kao dijeta ili kao medicinsko piće. Sok od svježih oraha i steriliziranog soka od koprive su na prvom mjestu čudesnim djelovanjem, ali samo ako se poštuje potvrđeni recept.

Ako uključite koprive u jelovnik, povrće se dodaje tijelu koje utječe na raspon metaboličkih funkcija, od poticanja funkcije žlijezda za jaču probavu probavnih sokova koji pomažu razgradnju masti, bjelančevina, ugljikohidrata i drugih sastojaka u hrani. , minerali, esencijalne kiseline u biljne hormone.

Terapijski učinak enzimske sekrecije koja utječe na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, razine šećera u krvi (smanjenje), žlijezda koje stimuliraju rad i sprječavanje porasta broja bijelih krvnih zrnaca kada je u pitanju radioaktivno zračenje, te za liječenje posljedica radioaktivnog zračenja ,

Svježi sok i čaj od koprive su korisni u liječenju: razne anemije (također nazvane željeznim tonikom), u prevenciji ateroskleroze, bolesti bubrega i upale mokraćnog sustava i mokraćnog mjehura (za jače mokrenje, cistitis, infekcije, različite iritacije, krvarenje, (upala, infekcije, benigna hiperplazija prostate (BHP), povećana prostata, u poteškoćama u mokrenju – ekstrakt korijena koprive stimulira muške hormone – testosteron i ženski – estrogen). Pomaže osobama s dijabetesom jer smanjuje razinu šećera u krvi i dobra je prehrana, preporučuje se osobama s Alzheimerovom bolešću, multiplom sklerozom, zatvaranjem, osobito za uklanjanje određenih zadebljanja, prestanka i sprječavanja krvarenja, osobito iz nosa (svježe bradavice). iz listova koprive) i krvarenje iz maternice, pluća, crijeva, bubrega i urinarnog trakta, a također dobro funkcionira kod hemofilije i krvarenja slabih krvnih žila.

Loading..

Categories: Savjeti,Zdravlje

Leave A Reply