Svako je vjenčanje priča za sebe, isplati se bez sumnje, a na kraju se uvijek dogodi nešto zanimljivo čega se svi kasnije sjećaju, na Balkanu je to i više nego specifično. Nije neuobičajeno da stvari izmaknu kontroli, jer većina tada konzumira alkohol bez ikakve mjere, pa se ponekad može loše završiti.Ipak, ako tom prilikom nitko nije ozlijeđen, na kraju to i nije važno, zar ne, bitno je da se lijepo provede? Na kraju se takvi događaji pretvaraju u anegdote koje se kasnije prenose s generacije na generaciju. Jednu takvu priču donosimo vam u nastavku. Zahvaljujući društvenim mrežama, danas imamo priliku vidjeti sami neke situacije koje možda nikad nećete doživjeti u životu. Danas vam donosimo nešto slično u našem članku, a kad jednom vidite o čemu se radi, bit će vam jasnije zašto su svi na društvenim mrežama počeli razgovarati o tome.

Naime, jedna kuma kmoja se oduzela od alkohola odlučila je da želi obilježiti vjenčanje, pa je radost na kraju otišla izvan kontrole nakon što se popela na krov, a onda je umjesto vremena koje su ljudi obično lomili na proslavama, počela razbijati krov od kuće na koju se penjala vrlo vješto.
Kao što sigurno ne vjerujete našim riječima, u našem današnjem članku donosimo vam video isječak nakon kojeg ćete sigurno šutjeti i nećete vjerovati onome što ste u svom videu vidjeli od svog vjenčanja. Evo kako je to na kraju sve izgledalo. Za kraj, javite nam vaše komentare i dojmove nakon gledanja ovog videa! Pogledajte videozapis u nastavku našega članka.

Preporuke