Da su naše popularne estradne umjetnice čudne govori u prilog i ponašanje, te izjave pjevačice Marija Šerifović.

Ona se trenutno nalazi na velikoj turneji po Kanadi i Americi, a ko joj ponajviše nedostaje tamo pokazala je pratiocima na svom Instagram profilu. Svakodnevno objavljuje fotografije i srceparajuće objave za onog koga je ostavila u Srbiji i kojoj kako i sama kaže iznimno nedostaje jer je to jedna velika ljuba i neko ko je nikada ne bi povrijedio, dodala je pjevačica.Mega popularna pevačica objavama fotografija i statusa naprosto zatrpava svoj profil, a neke od emotivnih izjava potrudit ćemo se da prenesemou cjelosti:

Sine moj najljepši, nedostaješ mi puno. Ćuftice moja preslatka, čvarčiću moj dragi, vanilice i malinice, bobmbonice. Plazma keksu, hot dogu moj. Balerino moja i top modelu, najlepši cvijetu. Okano moje buljavo, graciozne noge moje. Volim te do nebesa. Donosim ti puno granula i brokolija. OK, ponijet ću ti i poneku pljeskavicu -pisala je Marija po svom profilu, a sve ovo upućeno je njeom psu koje ona iznimno voli.Svima je već poznato je koliko je Marija vezana za svog Haka, te je samim tim svima jasno kome je upućivala ove poruke.

Njeni pratioci naprosto su bili oduševljeni ovom količinom ljubavi i kako to Mre samo upakuje u objavu, a neki od njih su u pozitivnom smislu pisali:Ženo kako možeš biti toliko luda”, “Koja si ti meni kraljica. Kakav izliv ljubavi, Mare nema ti ravne”, “Blentava si ženo skroz samo da znaš”, ovo su neki od komentara koji su se našli ispod njenih objava.

Preporuke