Naime, današnja tema članka je stariji sin Lidije Vukičević, Andrej Mrkela, rođen je prije 31 godinu. Glumica je odmah povela ga sa sobom i ubrzo nakon njegovog rođenja udala se za njegovog oca Davija. Mlada umjetnica se potpuno posvetila novoj porodici, a zbog njih je čak i napravila pauzu u karijeri. Lidijina pauza je trajala nekoliko godina, dijelom zbog uspješne fudbalske karijere njenog supruga Mitra Mrkela, koja ih je odvela da žive u Americi i raznim dijelovima Evrope. Nakon njihovog razvoda, Lidija se nastanila u Beogradu, što joj je poslužilo kao prekretnica da se vrati na posao.

Ranije pomenuta dramska umjetnica se nije pokajala ni u jednom trenutku, čak ni kada je izgubila projekat. To je zato što je uspjela dva odlična momka izvesti na pravi put. Andrej je sportski menadžer, a David pilot. Obojica su izuzetno uspješni, vaspitani i kulturni. Posvećeni su i svojoj majci, koja je željela da bude obaviještena da će postati baka.

Nažalost po unuka, još nikog nema na vidiku, ali Lidija i njeni nasljednici uvijek nađu razlog za druženje, smijeh i eventualno proslavu novih ciljeva, planova i rođendana, uključujući i jučerašnji. Sin Lidije Vukićević, Andrej, proslavio je 31. rođendan, što je ponosna mama podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz frazu: “Srećan rođendan sine”.

Javila se manekenka Nađa Ilić, Andrejeva izabranica, koja je momku na šaljiv način čestitala. Niame, objavila je njegovu sliku kao djeteta i napisala kako je zgodan od malih nogu. Slavljenik nije krio sreću zbog rođendana, međutim, nije želio da otkrije kako ga je tačno proslavio.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here