U Atinu je otputovala Nikolija JOvanović, pa je odlučila da podijeli i fotografije, a muškarcima jednostavno nije dobro kad su vidjeli.

Otišla je kćerka Vesne Zmijanac na ljetovanje, objavila je tako nekoliko izazovnih fotografija sa svog ljetovanja, Nikolija je minijaturni bikini nosila, svoje obline je istakla, mnogi su komentarisali kako nikad bolje nije izgledala nego što sad izgleda.

Nedavno su dobili i drugo dijete, kćerku je dobila sa pjevačem Reljom Popovićem, svi su se oduševili načinom na koji se vratila u dobru liniju koju je imala i njegoala.

Nikolija je stavila opis NIKAD NIJE KASNO ZA ODMOR, komplimenti su se tako samo nizali jedan za drugim.

Sve si ljepša i ljepša, najljepša srpska majka definitivno, reci nam tajnu savršenosti, to su bili samo neki od komentara koje je ona dobijala ispod ove slike.

Nikolija JOvanović je inače srpska pop folk pjevačica, koja je i plesačica ali i model. Rodila se u Zagrebu 19. oktobra 1989. godine, a danas živi u Beogradu.

Poznata je i po tome što joj je majka srbijanska zvijezda Vesna Zmijanac, a njen otac je Vlada Jovanović, inače radio je kao šef marketinga PGP RTS-a.

U Atini je završila Fakultet za biznis i finansiranje, a u slobodno vrijeme je po klubovima igrala, pa je radila i kao foto model u jednom trenutku.

Paparaci su je jednom uhvatili dok je bila u prljavom plesu sa jednim članom benda 50 cent, privatna žurka u Beogradu poslije koncerta.

Dok je studirala u Atini, bila je u vezi sa Athanasisom Antetokounmpom inače brat od najboljeg igrača svijeta u košarci, Giannisa.

Advertisement