Ono što je sigurno jeste da su ljubavne veze veoma komplikovane, i ako je da vjerujemo horoskopu ili zvijezdama onda postoje neki pripadnici znakova koje bismo trebali da izbjegavamp jer se pokazalo kako oni nisu nikako za vezu jer su previše sebični i gledaju samo kako da sebi ugode i da njima bude dobro.

Kda govorimo o muškarcima onda postoje tri znaka u horoskopu koja biste trebali da izbjegavate.

Prvi od njih je Bik
Naime, one osobe koje su rođene u ovom znaku će zajedno sa vama da idu na neke koncerte, pozorište, bioskope ali će se oni nakon toga ponašati kao da su oni vama napravili veliku uslugu i stalno će to napominjati i nabijati vam to što su išli sa vama na nos.
Svakog puta kada on bude želio da učinite vi nešto za njega on će pominjati kako je on bio fin i išao sa vama na neku izložbu ili na neko mjesto na koje ste vi željeli da idete, pa je sada red da vi uradite nešto što on želi.

Ovan
Kada su u pitanju muškarci koji pripadaju ovom znaku oni će se viđat sa vama samo onda kada njima to odgovara, a bitno je naglasiti i kako njima odgovara stoga jako je bitno da znate da ćete vi na sebe preuzeti organizaciju cijelog izlaska i tako dalje. On može da ide dotle da će vas pustiti da sve organizujete i ako u tom trenutku on dobije neku bolju ponudu za neko mejsto gdje misli da će se bolje provesti on će otkazati vaš izlazak i ostaviti vas na cjedilu.

Lav
Ukoliko od muškarca koji pripada ovom znaku očekujete da čujete izjave ljubavi, bolje nemojte čekati jer to ćete rijetko čuti.

On će na vaše Volim te odgovoriti isto, ali neće uraditi ništa da vam pokaže da on stvarno to misli.
Najgore kod njega jeste da su njegove potrebe uvijek na prvom mjestu, dok na vaše potrebe on i ne razmišlja.

Da li ste prepoznali svog muškarca u ovome? Da li ste vi sami sebe prepoznali u ovome? Naravno morate znati da u svemu, pa i u ovome postoje neki izuzeci.

Preporuke