Najgori ljubavnici u horoskopu: Ovi znakovi će vas ostaviti čim naiđe neko “bolji” - Lifesytledom

Najgori ljubavnici u horoskopu: Ovi znakovi će vas ostaviti čim naiđe neko “bolji”

Kada je riječ o astrologiji, neki su znakovi zodijaka jednostavno vjerniji od drugih. Ovi o kojima danas govori, međutim, uopće nisu i pokazat će to čim im se pruži prilika da nađu „nekoga boljeg“.

Djevica – To su znaci perfekcionista, sviđaju se sami sebi, znaju šta žele i pobjeći će sa prvim znakom koji je možda osoba u koju su zaljubljeni, od krvi i mesa.

Škorpion – Na početku veze vrlo su strastveni, a zbog te strasti Škorpioni se često upuštaju u odnose koji im uopće nisu dobri. Jednom kada shvate šta se zapravo skriva ispod površine, odustaju i ponovno padaju na drugu osobu, opet pokrenuti istim površnim strastima.

Ostali znakovi također imaju svoje pozitivne i negativne strane i karakteristike, pa ih ne možemo isključiti isključivo s ovog popisa. Isto tako, nisu sve djevice i svi škorpioni onakvi kako su prikazani i opisani u tekstu. Postoje iznimke. Bilo kako bilo, pazite se takvih osoba i izbjegajite ih

Pripadate li nekom od tih likova i mislite li da je istina da je to napisano za vas ili za osobu koju znate da pripada nekom od tih likova koje smo citirali u tekstu? Napišite nam svoja razmišljanja i vjerujete li u astrologiju ili samo o atributima koji su dani likovima.

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply