Kada je u pitanju odnos između svekrve i snahe on je davno postao mit o tome kako se dvije žene ne mogu podnijeti i kako njih dvije ne mogu nikako da nađu zajednički jezik.

Svjesni smo toga da stvarno postoji veliki broj žena i snaha i svekrvi koje se stvarno mogu slagati da nam to nekada bude stvarno teško da povjerujemo da je takvo nešto moguće.

Jedan od glavnih razloga zašto ej to tako jeste da obje žene žele da budu glavne kada je njen sin ili suprug u pitanju i onda u svemu tome doalzi do razilaženja i do probelma koje bi trebao da riješi upravo on.

Naime, svaka majka misli da zna šta je najbolje za njenog sina i one nikako ne mogu da shvate da su oni sada odrasli i da moraju biti samostalni, a sa druge strane imamo i i snahe koje bi željele da nema njihove svekrve iako im one ništa ne rade loše.

Sa ovim problemom se pozabavila i astrologija i vjerovali ili ne postoje neki znakovi u horoskopu koji nisu nikako dobre svekrve, pa stoga ukoliko želite da budete sigurne kada je u pitanju izbor muža i svekrve provjerite da li je vaša buduća svekrva neka od ova tri znaka.

Naravno niko ne kaže kako je ovo sve istina, ali nije na odmet da malo obratite pažnju.

Prema horoksopu postoje tri znaka koje su užasne kada je u pitanju uloga svekrve.
to su Bik, Rak ili Ribe.

Kada je u pitanju svekrva koja spada u Bika ona će vas dočekati raširenih ruku, i to je naizgled, a ona će se pretvarati da voli sve što i vi, ali će vam zato sve živo nabijati na nos.

Najgore svekrve su u znaku Raka.
Ona traže da sve bude po njihovom, i ukoliko samo napravite slučajno neku stvar koja se njima ne sviđa vi ste gotovi. UKoliko ej vaša svekrva ovaj znak najbolje bi bilo da pokušate da zadobijete njeno povjerenje i onda ne biste trebali da imate problema.


Svekrve Ribe su poznate po tome da su one svoje sinove toliko razmazile i da one od vas očekuju da se prema njenim sinovima ponašate onako kako one žele, tj da nastavite sa time.

Vaš komentar?