Često se veze ili brakovi prekidaju zbog nevere. Ovaj muškarac je uhvatio svoju suprugu u prevari i sve to zabilježio! Bijesni suprug ili, obrnuto, ljutita supruga, kreću u potjeru za ljubavnikom, ali u takvim situacijama rijetko se ostvaruje bilo šta dobro. Često se događa da neko na kraju izađe gore jer takva djela rijetko donose pozitivne rezultate.

U Brazilu se odigrala jedna slična situacija u kojoj goli ljubavnik bježi od bijesnog muža. Iz snimka koji je zabilježen može se zaključiti da je muž, koji je očigledno sumnjao u vjernost svoje supruge jer je ušao u kuću sa uključenom kamerom, doživio iznenađenje kada se neočekivano pojavio na vratima. Njegova supruga, samo delimično obučena u peškir, nastojala je da izbegne kameru dok su se vidjele samo noge muškarca koji je brzo napustio kuću. Muž je pratio preljubnika koji je “golišav” trčao oko kuće, objašnjavajući da je to zapravo bio njegov dobar prijatelj.

Zatim se ponovno susreo sa suprugom kojoj je, kako se može vidjeti iz snimka, pružio podršku u trenucima kada joj je to bilo najpotrebnije. Nesrećni muž je objasnio u videu da je ona došla u Brazil iz Venecuele gotovo bez ičega. Na kraju snimka se pojavljuje “golać”, ovog puta prekriven samo plahtom, i muškarci su započeli s prepirkom. Šta se tačno dogodilo nakon toga… možda je bolje da ne znamo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here