Ono što je sigurno jeste da je pojavom društvenih mreža i povećanom ekspanzijom interneta došlo do toga da naš život uveliko kroje društvene mreže i sve ono što vidimo na njima.

Došli smo do toga da je sve ono što se dešava mora da bude viđeno na instagramu i sada postavljamo pitanje gdje je nestala sva ona privatnost koju smo nekada imali, kada sada dijelimo bukvalno sve na internetu.

Jednostavno to sve radimo kako bismo dobili što više sljedbenika ili dobili veći broj lajkova, a sama popualrnost se mjeri urpavo tim stvarima.

U cijeloj toj priči pojavljuju se influenseri koji nas svakodnevno bombarduju raznim stavrima , izjavama fotografijama , snimcima i tako dalje i da zahvaljujući svemu tome zarađuju sumu novca.

U većini slučajeva radi se o pravim malim bogatašima, dok u današnjem članku pričamo o jednom takvom koji je izazvao velikoo interesovanje na društvenim mrežama.

Naime, što se njega tiče, on doalzi iz Austalije, a ono što možemo odmah da primjetimo jeste da ulaže mnogo u sebe, u tetovaže , a javnost je privukao tako što se predstavlja kao muslimanski vojnik.

Kako ističe on je pravi Yakiboy i hobiji su mu brzi automobili i sve što ide brže od 150 km na sat.

On ima preko 70 hiljada pratilaca na instagramu, a kako moćemo da očekujemo svaka njegova fotrografija koju on objavi tu se nalazi veliki broj komentara, a uglavnom su tu negativni komentari, te kako neko ko zastupa islam tako nonšalantno pokazuje svoje tijelo, alkohol i raskoš.

Posebnu pažnju je privukao time što među prijateljima koji imaju sumnjivo porijeklo i što je još gore aktivnost, pa je tako objavio fotografiju gde je u društvu šefa podzemlja Pasquala Barbare koji je prije tri godine zvjesrki ubijen u Sidneju.

Koji je vaš komentar na njegov izgled i na njegovu ličnost uopšte

Preporuke