Kada je naša estrada u pitanju, onda svakako jedna od zvijezda estrade koja traje već 40 i više godina je svakako Nada Topčagić, koja je napravila mnogo toga u svojoj karijeri, snimila na desetine albuma, napravila i otpjevala mnoge hitove, ali ipak tek sada je doživjela nešto za šta je i sam rekla da je možda vrhunac njene karijere. Kako je objasnila novnarima, noć prije nije oka sklopila i sve zbog Zlatana Ibrahimovića, koji je tu večer na scenu italijanskog San Rema izašao uz uvodne taktove baš njene pjesme ”Jutro je”

Nesumnjivo da je ovo baš velika čast za našu pjevačicu, a posebno kada se zna da se na ovom prestižnom festivalu do sada nije čuo niti jedan narodnjak sa ovih naših prostora, a popularna pjevačica aje novinarima ushićeno rekla i ovo: Šta da vam kažem, presretna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživio

Rekla je da njenoj sreći nema kraja, a na kraju je sve zaključila na ovaj način: ”Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere”

A kako je to izgledalo pogledajte na videu  OVDJE