Na Lazara je žestoko se Miljana Kulić naskakala: Ova ludača odskakala je metar od kreveta, krevet umalo da nije razvalila (VIDEO) - Lifesytledom

Na Lazara je žestoko se Miljana Kulić naskakala: Ova ludača odskakala je metar od kreveta, krevet umalo da nije razvalila (VIDEO)

Miljana Kulić koja je inače poznata po tome kao osoba koja nije nikako načisto sa svojom glavom i ona jeste veliki baš egzibionista, a kada njenu akciju vidite u Zadruzi sve će da vam bude jasno.

Jučer je Miljanu Kulić Zola Lazar Čilić zaprosio romantično i to u Rajskom vrtu tako što je na koljena kleknuo i to pred svim javnim baš svim auditorijem.

Nakon što je ona sa DA odgovorila odmah su se u akciju bacili. Ovaj je par i to po ko zna koji put sek je prakticirao pred kamerama, ali nakon ove njihove vjeridbe Kulićeva je tokom seksa toliko skakala da je u jednom momentu toliko bilo to smiješno i urnebesno.

Čini se da se trudila ovaj put čak možda i dosta više nego inače. Pogledajte kako izgleda početak ove snimke i sami procijenite:

Žestoku kaciju Miljaninu možete ovdje da pogledate:

Svi su bili zaprepašteni nakon ovog.

 

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply