U doba popularnosti mobilnih telefona, sve je normalnije da se jedno drugom šalju golišave fotke i da parovi jednostavno uživaju u takvim aktivnostima. Svi ga malo volimo, htjeli mi to priznati ili ne, biti nevaljali, zar ne? Ponekad je to dobro jer može ojačati vezu i zapaliti neke strasti koje su malo počele blijediti, pogotovo ako ste u dužoj emotivnoj vezi, ali vrlo često može dovesti do nekih problema i velikih komplikacija, ako samo malo pogriješite prije nego što pritisnete tipku send.

 
Morate imati veliko povjerenje i ne smijete biti naivni i vjerovati da vaš dečko ili djevojka to neće pokazati nekome drugom, te zloupotrijebiti tu fotku, a isto vrijedi i za supružnike. Muškarci često imaju običaj pokazivati ​​takve fotografije svojim prijateljima radi pohvale, a ako slučajno dođe do prekida, može vas početi ucjenjivati sa takvim sadržajima. Ako ste veći i napravite fotografiju, prije nego što pošaljete fotografiju, provjerite kakva je fotografija bila tako da vas mali detalj ne izda i na toj fotografiji može se lijepo vidjeti da niste toliki anđeo za kojeg se predstavljate. Žurba je uglavnom glavni krivac za sve.

Ova gospođa je napravila baš takav sebi problem. Bila je na poslovnom putu, i svom suprugu je pokazala golišavu fotku za laku noć. Međutim, nije računala na kadar s kojim se slikala, jer je u desnom žošku bio par muških cipela. Muž kada je to vidio, sve mu je bilo jasno, ako je slika iz hotelske sobe, šta onda muškarac radi sa tobom unutra? Uslijedio je razvod braka.

Preporuke