Svjesni smo toga da je u posljednje vrijeme veliki broj poznatih pjevača i pjevačica javlja kako zbog nastale situacije sa pandemijom korona virus jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Jednostavno padnemija korona virusa je pogodila veliki broj ljudi, a svakako ona je uticala najviše na one koji su socijalno ugroženi i koji su i prije ove padnemije jedva sastavljali kraj sa krajem, a svjesni smo toga da nije lako kada i sami ne možete da nađete posao i onda nađete neki posao koji je na dnevnicu i na kraju vam i to neko oduzme.

Kako je krenula pandmeija korona virusa veliki broj pjevača je krenuo da se žali jer jedna od mjera koje su donesene kako bi se spriječilo širenje virusa jeste i zabrana javnih okupljanja, a to su naravno koncerti, pa su oni ostali bez izvora zarade jer su veliki broj njih upravo tako zarađivao svoj novac,

Ono oko čega se svi slažu jeste da im država treba da pomogne u tome jer su oni kroz svoje nastupe i kroz zarade redovno državi plaćali poreze, ali anravno svi i zbog toga se ljudi žale na njihove kuknjave jer je svima pozanto koliko su oni zarađivali i što nisu malo štedjeli.

 

Jedan od onih koji su se isto žalili jeste i Duško Lokin koji je jedan od najpoznatijih pjevača iz Hrvatske iz nekadašnjeg vremena koji je pričao o cijeloj ovoj situaciji i gdje je rekako kako će se vratiti na hljeb i mlijeko ukoliko se ova situacija sa pandemijom nastavi.

On je naglasio da ova situacija nije nimalo dobra i da bi se vrlo brzo mogli prekrajati kaupit i mnoge stvari kako bi se preživjelo ukoliko se ovo nastavi.

Kako vi komentarišete ovo?