Danas vam donosimo priču o Lisi Anderson iz Velike Britanije iz Devona koja ima jako čudnu naviku, a to je da voli da jede dječiji puder, i bez toga jednostavno ne može da diše ni živi. Čuli smo za svakakve fetiše, i gadne navike kod ljudi ali Lisa je definitivno prevršila svaku mjeru. Nema šanse da se oslobodi te sulude navike, jednostavno cijeli dan kako se probudi razmišlja samo o tome.Ona je za britanske medije da zadnjih 15 godina, na svakih pola sata jede po jednu porciju talka. Sve je počelo kada je prije 15 godina kupala svoga sina, i na nadlaktici joj je ostalo malo pudera , slučajno ga je liznula, i od tada je jednostavno luda za dječijim puderom. Za 7 dana njenog zadovoljstva ona mora izdvojiti oko 10 funti, što je 1.500 dinara a za sav ovaj period iza nje ona je potrošila oko 8.000 funti do sada na dječiji puder.

Pojedem oko 200 grama dnevno, meni je prijatnog ukusa a najviše se osjeti na sapun. Nekad prođe i par sati da ga ne uzmem i strašno mi fali. Jednom sam silom prilika 2 dana bila bez njega, i to su mi definitivno najgori dani u životu. 

Sve je prevršilo svaku moguću mjeru kada ju je rođeni muž uhvatio u wc-u da jede puder, posvađali su se i on je nju natjerao da potraži profesionalnu pomoć, njena bolest ima i naziv a to je pika sindrom. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporuke