U današnjem članku vam donosimo jednu veoma interesantnu priču koja će vas natjerati da se zapitate o mnogim stavima.

U ovom članku vam postavljamo pitanja da li pozanjete osobu sa kojom živite i koliko dobro i da li poznajwte njene namjere.

Vjeurjemo kako ste čuli onu priču iz Meksika gdje je prošle gopdine žena koja je imala super brak i dvoje zlatne djece preko noći imala propali brak i odlučila se na razvod jer je dok je čistila pronašla jedan ključ od jedne kutije u kojoj su bile tri videokasete na kojima se se nalazili pornografski snimci sa maloljetnicom u kojoj je učestvovao njen muž.

Sad vam donsoimo jednu sličnu priču, ali nam ona dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, a koju nam donosi jedan mušlarac koji je dugo vremena u braku sa svojom ženom i sa kojom ima dvoje djece.
Naime, on je jednog dana došao kući i krenuo je baciti smeće, međutim, pronašao je neku kutiju tačnije ambalažu od nečega.
Čim je pogleda tu kutiju, prema obliku je shvatioo o čemu se radi, a to je bio vibrator, a to mu je najgore palo, jer pored njega živog i zdravog njegova žena kupuje vibrator.

On je naravno poludo od bijesa i nazvao je na posao i tražio hitno da mu objasni o čemu se radi.

Međutim, ona kada se vratila kući izbila je velika svađa, a on joj nije ni dopustio da mu ona objasni o čemu se radi.

Onda je ona donijela depliacijski aparat iz svoje sobe i stavila taj aparat u tu kutiju,a on se automotski uklopio u pomenutu ambalažu.

Naravno, njemu je pao kamen sa srca.
Vaš komentar?

Preporuke