Kao da samo po sebi nije dovoljno strašno ada vas voljena osoba povrijedi i prevari , koliko je samo teško kada se to desi sa nekim članom vaše porodice. Upravo se to dogodilo majci dvoje djece iz Sjedinjenih Američkih država , Jamie Walker , da stvar bude još gora sve je to ranije nego ona otkrio njen sin.

 

Ona je ovu šokantnu ispovijest podijelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži tik tok. Naime njena je majka sa njenim mužem imala ljubavnu aferu koja je trajala punih pet godina , i sve se odbjalo iza njenih leđa i odvijalo bi se i dlaje ko zna koliko dugo , da ih jednog dana nije zatekao Jaimin sin u njihovoj spavacoj sobi , tada je on poručio svom ocu i baki da joj moraju reći jer ako joj oni ne kažu on hoće sigurno. Njen sada već bivši suprug je napsolijetku skupio hrabrosti da to i uradi, a uradio je to u najgori mogući trenutak kada nije imala kuda da pobjegne , za vrijeme jedne duge vožnje u automobilu.

 

Razgovor su završili na parkingu robne kuće i tada joj je priznao šta se sve događalo iza njenih leđa posljednjih pet godina. JAmie je bila slomljena kada je saznala sve, ali tvrdi da ipak nije mogla odmah da ga napusti nije imala dovoljno snage i hranrosti, jer nije znala kuda i kako dalje posebno iz finansijskih razloga. Nije bila u mogućnosti da se stara adekvatno o sebi i sinu u tom periodu , pa je bila primorana da ostne s njim još neko vrijeme.