Sam čin porođaja je vrlo stresan za porodilju, no da može biti stresan u ovoliko mjeri za muškarca to nismo znali. Imali smo priliku da gledamo razne scene sa poroda, no ovaj je u svemu nadmašio dosadašnje. Obzirom da su društvene mreže mjesto na kojem korisnici mogu da objave razne stvari i da nekada zaista odu korak dalje u dijeljenju svoje intime te na taj način i ostali korisnici imaju priliku da vide i ono što ne žele.

Naime radi se o tome da je prilikom poroda muškarac odlučio da objavio fotografiju na društvenim mrežama, no odmah je svima bilo jasno o kakvom se propustu radi i uslijedili su komenatari i reakcije na taj njegov potez. Njegova supruga je morala na hitan carski rez zbog određenih komplikacija u trudnoći i zbog samog poroda, a on je izrazi želju da bude prisutan prilikom poroda. Nakon što je ona operisana i što je beba ugledala svjetlo dana, on je odlučio da uzme svoj telefon i zabilježi taj divni čin i naravno objavi na društvenim mrežama.

Prilikom pravljenja fotografije bebe koj se u datom trenutku vagala, on nije obratio pažnju da je u kadru bila i njegova supruga koja se nalazila na operacionom stolu. Na fotografiji su se mogli vidjeti i njeni organi jer je ona porođena na carski rez. Samo su neki od komentara na ovu fotografiju.

Zaista nesvakidašnja scena koja se dogodila u porodilištu. Vjerujemo da će i u budućnosti biti dosta ovakvih scena.