Vendi, koja je stekla slavu kao pop umjetnica, a sada se upustila u pisanje, oduvijek je bila zagonetna za svoje pratioce. Uprkos svom zadivljujućem izgledu i ogromnoj popularnosti, Wendy žestoko štiti svoju privatnost i drži članove svoje porodice podalje od očiju javnosti. Ona objašnjava da je to da bi zaštitili svoje lične živote od intenzivne kontrole medija. Međutim, među njenim obožavateljima vlada velika radoznalost oko identiteta i izgleda njenog supružnika i ćerke. Čeznu da saznaju više o njenom privatnom životu, ali Vendi ostaje nepokolebljiva u svojoj želji da održi granicu između svoje javne i privatne ličnosti.

Vesna uživa u blaženom braku sa Branimirom Banjcem od 2001. godine. Branimir, koji je nekada bio talentovani fudbaler OFK Beograda, nekada je bio proslavljeni sportista, a sada imaju ćerku Nikoletu. Za razliku od oca, Nikoleta radije izbjegava da bude u centru pažnje. Nasuprot tome, ona ne otkriva mnogo o svojoj porodici, ali je iznijela neke intrigantne informacije o svojoj vezi sa suprugom i njihovoj intimnoj vezi tokom nedavnog pojavljivanja u talk shou.

Konačno, njen stav o privatnosti odražava širi trend u društvu u kojem ljudi postaju sve oprezniji u pogledu svog ličnog života. Dok neki to mogu vidjeti kao način skrivanja nečega, drugi to vide kao način zaštite onoga što im je najvažnije. U svakom slučaju, njena odluka da neke stvari zadrži privatno je lični izbor koji treba poštovati.

Uprkos nesklonosti njenog supruga da bude u javnosti, na društvenim mrežama pojavila se njegova fotografija. Medijski izvori su tvrdili da je nekada važio za jednog od najpoželjnijih sportista svog vremena i da su on i njegova zadivljujuća crna supruga savršeni par. Njihova ćerka je očigledno nasledila privlačne osobine svojih roditelja, a to se pokazalo i na nedavnoj promociji Vendinog romana “Misterija crnkinje” u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica. Događaju je prisustvovala Nicolette, njihova prelijepa kćerka koja je privukla pažnju svih prisutnih. Uprkos uobičajenoj nevolji da se pojavljuje u javnosti, napravila je izuzetak da podrži svoju majku, a njen upečatljiv izgled nije mogao proći nezapaženo. Mnogi su joj dali komplimente i bilo je jasno da ima na šta da se ponosi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here